پیام رسان بومی، عامل بازدارنده در مقابل حملات است

افتتاح مركز داده مادر شبكه ملی اطلاعات
وزیر ارتباطات با اعلان اینكه كسانی كه كلمه مجعول اینترنت ملی را به كار می برند، خائن هستند، اظهار داشت: شبكه ملی اطلاعات مادر همه شبكه ها و اینترنت هم یكی از خدمات این شبكه است. خدمات پایه ای مانند موتورهای جست وجو، ایمیل و پیام رسان، عامل بازدارندگی در مقابل حملات كشور است.
پیام رسان بومی، عامل بازدارنده در مقابل حملات است
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، مراسم افتتاح مرکز داده مادر شبکه ملی اطلاعات با هدف پشتیبانی از خدمات پایه و ایجاد زیرساخت ها برای ارائه دهندگان این خدمات، امروز در پردیس ارتباطی بومهن با حضور محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-، حمید فتاحی -رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت-، سیدابوالحسن فیروزآبادی -رئیس مرکز ملی فضای مجازی-، عزت اله اکبری -رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی- و برخی اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی انجام شد.
این مرکز داده در فاز نخست با ۱۰۰۰ سرور قدرتمند، پشتیبان خدمات کاربردی همچون پیام رسان ها و موتورهای جست وجوی بومی و تولیدکنندگان محتوا، و محرک اقتصاد دیجیتال خواهد بود. این مرکز در فاز نخست، با تعداد ۱۰۰ رک و بااستعداد ۵۰۰ سرور در بخش خدمات پیام رسان و ۵۰۰ سرور در حوزه خدمات موتورهای جست وجو آماده بهره برداری است و به شکلی طراحی شده که ظرفیت آن باتوجه به نیاز کاربران و باتوجه به شکل گیری مدل اقتصادی خدمات و همین طور باتوجه به پیشرفت سایر حوزه های زیرساختی مثل حوزه های ابری و خدمات میزبانی قابل افزایش است.

هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی برای پیام رسان ها عدد بزرگی نیست
محمدجواد آذری جهرمی دراین مراسم با اشاره به اخبار منتشرشده درباب هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی برای پیام رسان ها اظهار نمود: روز گذشته خبری منتشر گردید در خصوص اینکه ما ۴۰۰ میلیارد تومان برای پیام رسان ها در دیتاسنتر مادر شبکه ملی اطلاعات هزینه کرده ایم. از شروع راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که ظرفیتی حدود ۶۸۴ گیگابیت برثانیه داشت، تا امروز که به ظرفیت ۲۰ هزار گیگابیت بر ثانیه رسیده، ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه شده است.
وی افزود: راه اندازی ۲۳ هزار کیلومتر فیبر نوری و چهار مرکز ملی تبادل اطلاعات برای ایجاد شبکه ای ارتباطی پایدار، از دیگر اقدامات صورت گرفته است. حدود دو سال قبل برای یک پروژه امنیتی در شبکه ملی اطلاعات، هزار میلیارد تومان هزینه شد و بخش خصوصی نیز برای شبکه دسترسی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه کرده است. باید توجه داشت ۴۰۰ میلیارد تومانی که برای پیاده سازی دیتاسنتر مادر شبکه ملی اطلاعات صرف شده، برای داشتن پایداری و استقلال شبکه، عدد بزرگی نیست.
ادامه دارد


زمان: 22:41:44
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 1490
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل