به این رسیدهای جعلی اعتباری نیست

به گزارش بی بدیل پرداز استفاده از رسیدهای جعلی به یكی از شیوه های كلاهبرداری تبدیل گشته و سودجویان از راه نرم افزارهای رسیدساز، مبادرت به ساخت رسیدهای جعلی می كنند كه به علت مشابهت با نمونه های واقعی، می تواند كاربران را فریب دهد.
به این رسیدهای جعلی اعتباری نیست
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، این روزها شاهد یکه تازی اپلیکیشن های مختلف هستیم، اپلیکیشن هایی که توانایی انجام کارهای فراوانی را در فضای مجازی دارند، از پرداخت گرفته تا خرید، دانلود و غیره. در کنار این اپلیکشن هایی که هر روزه تبلیغ می شوند تا کاربران با نصب آنها کارهای روزانه خویش را به راحتی انجام دهند، شاهد تولید اپلیکیشن هایی هستیم که بی سروصدا وارد بازار می شوند و گاهی اوقات از جانب مجرمان حرفه ای سایبری طراحی و تولید شده اند و افراد سودجو می توانند از آنها استفاده مجرمانه داشته باشند. اپلیکیشن های رسیدساز هم از این دسته است.
بعضی از مجرمان سایبری با نصب اپلیکیشن ها روی گوشی خود و سوءاستفاده از قابلیت های آن مبادرت به کلاهبرداری از افراد هنگام خرید از فروشگاه ها کردند. این افراد پس از خرید از فروشگاه ها و یا هنگام پرداخت بدهی های خود، ادعا می کنند که وجه مورد نظر را به حساب قربانی واریز کرده اند و رسید طراحی شده را بعنوان مدرک به فرد مخاطب عرضه می دهند. رسیدی که فاقد اعتبار بوده و هیچ ارزشی ندارد اما چون شامل نام و نام خانوادگی، شماره کارت و مبلغ واریزشده به حساب مقصد است، اعتماد فرد قربانی را جلب می کند.
یکی از مهمترین راه ها برای پیشگیری از برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی و یا اطلاع از دریافت وجوه مختلف، فعال بودن سامانه پیامک حساب بانکی است. در این صورت شما از انجام هرگونه تراکنش بانکی و دریافت یا برداشت از حسابتان آگاه خواهید شد. کاربران باید پس از انجام هر تراکنش بانکی به خصوص تراکنش های با مبالغ بالا، حتما موجودی حساب خویش را چک کرده و از واریز وجه مطمئن شوند.
پلیس فتا هم درباره کلاهبرداری با سوءاستفاده از نرم افزارهای رسیدساز جعلی اخطار داده و اعلام نمود: افراد کلاه بردار از روش های مختلفی برای جلب اعتماد شهروندان و ترغیب آنان برای اقدامات کلاهبردارانه خود بهره می برند؛ یکی از این شیوه ها استفاده از رسیدهای جعلی از انواع درگاه های پرداخت و خودپرداز و رسید دستگاه کارت خوان است. رسیدهای جعلی با استفاده از برنامه های نرم افزاری و دستگاه های سخت افزاری و تا حد زیادی مشابه رسیدهای واقعی توسط کلاه برداران تولید می شود.
بنابراین به کاربران سفارش می شود برای خرید کالا و دریافت خدمات صرفا از سایت های معتبر که دارای مجوزهای مربوطه اند، اقدام نمایند و با دیدن رسید پرداخت در یک سایت یا یک شبکه اجتماعی، گروه یا کانال به راحتی اعتماد نکنند؛ چونکه در بعضی از صفحات و گروه های پرطرفدار شبکه های اجتماعی که تاحدودی هم تعداد دنبال کننده های زیادی دارند، برای جلب اعتماد کاربران از چنین شیوه هایی استفاده می نمایند.



زمان: 13:52:41
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 2130
امتیاز: 5.0
تگهای خبر: اپل , اپلیكیشن , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل