به گزارش بی بدیل پرداز برخی بانك ها مبادرت به كسر هزینه سالانه ارسال پیامك تراكنش های بانكی از حساب مشتریان خود كرده اند كه دبیر كانون بانك ها و موسسات اعتباری خصوصی اشاره كرد: مردم می توانند بوسیله اینترنت بانك یا مراجعه به شعبه از دریافت این خدمت بانكی انصراف دهند.
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، بانك ها
خدمات مختلفی را به مشتریان خود ارائه می دهند كه برای هر كدام از این خدمات، هزینه ای متناسب با آن و بعد از تعیین بانك مركزی از مشتریان دریافت می كنند.
یكی از خدماتی كه بانك ها به مشتریان خود می دهند و اغلب مشتریان نظام بانكی از آن استفاده می نمایند، ارسال پیامك تراكنش های مالی افراد است كه برای هر كدام از كارت های بانكی می توان این خدمت را فعال كرد.
هم اكنون، هزینه سالانه ارسال این پیامك ها برای مشتریان، ۱۲ هزار تومان است كه این هزینه ابتدای هر سال از حساب مشتریان بانكی كسر می شود و در صورتیكه فردی تمایل به تمدید این خدمت را نداشته باشد، می تواند از آن انصراف دهد.
در همین راستا، برخی بانك ها در اولین ماه سال جاری این مبلغ را به صورت خودكار از حساب مشتریان خود كسر كرده و به آنها اعلام نموده اند كه برای انصراف از این خدمت، به بانك مراجعه نموده و انصراف خودرا اعلام كنند.
باتوجه به شیوع ویروس كرونا در ایران و اینكه شعب بانكی یكی از مكان های عمومی خطرناك در زمینه انتقال ویروس كروناست، مهمست كه مراجعه به شعب بانكی به حداقل برسد و در همین خصوص بعضی از مشتریان بانكی نسبت به این مساله كه باید به بانك مراجعه كنند، ابراز نارضایتی كرده اند.
در این زمینه محمدرضا جمشیدی - دبیر كانون بانك ها و موسسات اعتباری خصوصی - درباره كسر هزینه سالانه تراكنش های بانكی از حساب های مشتریان به صورت خودكار، اظهار داشت: این هزینه قبل از این نیز به صورت خودكار از حساب مشتریان كسر می شد و اگر فردی تمایل به این سیستم پیامكی بانكی ندارد، می تواند با اطلاع به بانك، آنرا لغو كند.
وی اشاره كرد: برای اطلاع لغو پیامك های بانكی الزامی به حضور در شعبه نیست و مشتریان نظام بانكی می توانند بوسیله اینترنت بانك نیز از دریافت این خدمات انصراف دهند.
جمشیدی با اعلان اینكه این مساله مختص به دوران شیوع ویروس كرونا نیست، اظهار داشت: تمامی بانك ها در حال گسترش بانك داری الكترونیك هستند و در تلاش هستند با رشد این فضا، مراجعات حضوری مشتریان به شعب بانكی را كاهش دهند.
به این ترتیب، مشتریان بانكی برای انصراف از هرگونه خدمات بانك ها می توانند بوسیله اینترنت بانك نیز اقدام نمایند و با انصراف از خدمت موردنظر، هزینه آنرا نیز پرداخت نكنند.
منبع: بی بدیل پرداز