نظام بانكی منتظر تخریب دیجیتال باشد

بی بدیل پرداز: معاون شركت خدمات انفورماتیك اظهار داشت: امروزه نه تنها در حوزه بانكداری بلكه در تمام بخش های كاری، با پدیده ای رو به رو هستیم به نام تخریب دیجیتال یا digital disruption. به این مفهوم كه عمده كسب و كارها با دیجیتال شدن كاملا عوض می شوند.
نظام بانكی منتظر تخریب دیجیتال باشد
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، مهران محرمیان در مورد تاثیر نوآوری و فناوری های جدید در حوزه بانكداری الكترونیك به بیان توضیحاتی پرداخت و اظهار داشت: برای بیشتر بخش ها مشابه وضعیتی كه در حوزه حمل و نقل رخ داده، اتفاق خواهد افتاد. هرچند هنوز مشخص نیست به طور دقیق در حوزه بانكداری چه زمانی تخریب دیجیتال صورت خواهد گرفت ولی رخ دادن این وضعیت در صنعت بانكداری، قطعی است.
وی به فین تك ها در صنعت بانكداری اشاره كرد و اضافه كرد: بعضی از فین تك ها با بانكداری هم زیستی دارند ولی بعضی از آنها ماهیت را تغییر می دهند و تبدیل به شكلی از بانكداری جدید می شوند. در این فین تك ها، امور بانكی نه تنها توسط بانك ها بلكه توسط شركت های غیربانكی انجام می گردد.
محرمیان خاطرنشان كرد: وجود فین تك ها در صنعت بانكداری هم می تواند مثبت باشد و هم می تواند منجر به نابودی بانك ها شود. و این درحالی است كه بانك ها نمی توانند مقابل فین تك ها بایستند.
معاون شركت خدمات انفورماتیك، به ضرورت برنامه ریزی و فراهم كردن فضای جدید برای كسب و كار های نوظهور اشاره كرد و اظهار داشت: بانك ها باید فضا را به گونه ای مهیا سازند كه به یك بازی برد-برد منجر شود. در غیر این صورت منجر به تقابل شدید با فین تك ها می گردد كه بازنده اصلی آن، بانك ها خواهند بود.
وی با اشاره به اینكه تخریب دیجیتال دیر یا زود در نظام بانكی رخ خواهد داد، درباره همكاری بانك ها با فین تك ها اضافه كرد: بانك ها از این نوآوری ها، استقبال كرده اند ولی كافی نیست. به اعتقاد بنده فضا باید از وضعیت فعلی بازتر شود هرچند بانك ها تا كنون شروع خوبی داشتند.
معاون شركت خدمات انفورماتیك به ضرورت حركت سریع بانك ها در مسیر همكاری با فین تك ها تاكید و اظهار نمود: قوانین و مقررات در این حوزه باید زودتر مشخص شود و هرچند بانك ها در این زمینه در حال انجام اقداماتی هستند اما باید به ایجاد فضای باز سرعت بخشید.
محرمیان درباره اقدامات بانك مركزی در این حوزه اظهار داشت: در شرایطی كه خیلی از شركت ها و بانك ها منتظر نظر بانك مركزی در این خصوص بودند، معاون فناوری های نوین بانك مركزی بخشنامه ای را ابلاغ نمود كه حدود و ثغور كار را مشخص می كرد كه این امر گام خیلی خوبی بود.



زمان: 11:26:05
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 4819
امتیاز: 5.0
تگهای خبر: خدمات , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل