شتاب دهنده ها نقطه اتصال ایده و محصول در زیست بوم فناوری کشور

به گزارش بی بدیل پرداز، معاون علمی رئیس جمهور در جمع مدیران شتاب دهنده های فناوری غرب کشور، بر نقش کلیدی این نهادها در کاهش ریسک نوآوری و تکمیل زنجیره تبدیل ایده به محصول تاکید کرد.
شتاب دهنده ها نقطه اتصال ایده و محصول در زیست بوم فناوری کشور

به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، در نشست با مدیران شتاب دهنده های فناوری استانهای غرب کشور که امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به میزبانی کارخانه نوآوری کرمانشاه برگزار شد، بر نقش کلیدی شتاب دهنده ها در زیست بوم نوآوری کشور تاکید کرد.
در این نشست مدیران شتابدهنده های فناوری و مراکز نوآوری استانهای کرمانشاه، همدان، لرستان، کردستان و ایلام به بیان دیدگاه هایشان پرداختند.
معاون علمی رئیس جمهور در این جلسه با بیان اینکه حضور در جمع فعال ترین بازیگران زیست بوم دانش بنیان، فرصتی پرارزش برای شکوفایی ظرفیتهای نوآورانه و فناورانه است، افزود: شتاب دهنده ها بعنوان نقطه اتصال مهم میان ایده و محصول نقش آفرینی می کنند و آماده هستیم تا از گامهای این شتابدهنده ها در اتصال ایده به بازار حمایت نماییم.
افشین اضافه کرد: شتاب دهنده ها با آموزش، تجربه و حمایت هایی که عرضه می کنند، ریسک فعالیت فناورانه را برای صاحبان ایده کاهش داده و نقشی حیاتی در موفقیت زیست بوم ایفا می کنند.
وی، با تاکید بر اهمیت برنامه محور بودن شتاب دهنده ها تصریح کرد: صرف داشتن فضا یا منابع مالی برای فعالیت کافی نیست، بلکه باید با راهبرد و ساختار حرفه ای وارد میدان شد. به همین دلیل، حمایت های معاونت علمی هم سال جاری هدفمند و رقابتی خواهد بود.
رییس بنیاد ملی نخبگان بر لزوم رقابت نوآورانه میان شتابدهنده ها تصریح کرد و اظهار داشت: سال جاری، برای شتاب دهنده های سطح یک، بسته حمایتی سه میلیارد تومانی اختصاص داده ایم که بر مبنای عملکرد در بازه شش ماهه تا یک ساله، ارزیابی و پرداخت خواهد شد. همینطور شتاب دهنده هایی که دارای صلاحیت سطح دو از جانب معاونت باشند تا سقف یک میلیارد تومان حمایت می شوند.
معاون علمی رئیس جمهور، از کوشش برای هم راستاسازی این برنامه ها با حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی اطلاع داد اظهار داشت: رویداد ملی «پل» با حمایت معاونت علمی به منظور تبادل تجربیات، توسعه تحرک فضایی و تسهیل اتصال نوآوران و شتاب دهنده ها برگزار می گردد و اتصال ظرفیتهای استانی به این رویداد می تواند زمینه ساز شکوفایی ظرفیت ها شود.
افشین، همینطور بر لزوم اتصال ظرفیتهای استانی در حوزه هایی مانند صنایع خلاق، انیمیشن و بازیهای دیجیتال تاکید کرد و عنوان کرد: صنایع خلاق، ظرفیتی است که با هم افزایی و شبکه سازی بین شتابدهنده ها و مراکز نوآوری فعال این حوزه می تواند زمینه ساز خلق ارزش افزوده و ورود محصولات و خدمات، به بازارهای ملی، منطقه ای و بین المللی شود. آماده هستیم تا از هم افزایی شتابدهنده ها و کمک به فرایند شتاب دهی ایده ها حمایت نماییم.
معاون علمی رئیس جمهور، ضمن اشاره به ظرفیت بازار عراق اظهار داشت: رویکرد معاونت علمی، توسعه بازارهای بین المللی محصولات دانش بنیان و شبکه سازی هدفمند است. سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی در معاونت علمی، آماده پشتیبانی از بازارسازی بین المللی و اتصال شرکت ها به شبکه های بین المللی است اما باید تیم مشخصی برای اتصال محصولات به بازار منطقه ای با سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه معاونت علمی، در تعامل باشد.
وی ضمن اشاره به هلدینگ نوآوری اظهار داشت: در چارچوب این مصوبه، زنجیره ای از بازیگران زیست بوم از شرکتهای دانش بنیان گرفته تا خدمات حمل و نقل و درمانی، تحت راهبری یک هلدینگ نوآوری فعالیت خواهند کرد و این ساختار جدید، امکان توسعه شبکه یکپارچه از ابتدا تا انتهای زنجیره نوآوری را فراهم می آورد.
افشین، در انتها بر نقش مدیران استانی برای حمایت زیرساختی از طرح های محوری، کاربردی و تحول آفرین تصریح کرد و اضافه کرد: منابع معاونت علمی محدود است اما از پیشران هایی که ظرفیت حرکت استان ها را در راه رقابت فناورانه با دنیا ارتقا می دهند، به صورت ویژه حمایت خواهیم کرد.


منبع:

زمان: 09:57:26
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 29
امتیاز: 5.0
تگهای خبر: آموزش , ارزیابی , بازی , تجربه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل