مشارکت ۵۰۰خیر برای وقف در جایزه مصطفی

مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی:
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی از مشارکت 500 خیر برای وقف در این جایزه آگاهی داد.
مشارکت ۵۰۰خیر برای وقف در جایزه مصطفی

به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از مهر، مهدی صفاری نیا امشب در مراسم چهارمین دوره اعطای جایزه مصطفی اظهار داشت: جایزه مصطفی (ص) برگ زرینی از پشتوانه ای به قدمت تمدن های باستانی در افق تاریخ است تا چشمه های دانش، بار دیگر از دل امت اسلامی بجوشد.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی اظهار داشت: این بنیاد به پشتوانه حمایت خیرین و حامیانی نیک اندیش و آینده نگر، تا حالا از مشارکت بیش از ۵۰۰ خیر، واقف و هنرمند نیکوکار در سطح بین الملل جهت تامین منابع جوایز ادوار گذشته و کارهای خویش بهره برده است.
وی اشاره کرد: حمایت هنرمندان در پایه گذاری موزه هنر مصطفی (ص)، همراهی نمایندگان و سفیران جایزه در کشورهای جهان و بیش از ۲۰۰ همیار جایزه از کشورهای جهان و اهدای منابع مالی توسط اعضای جامعه خادم المصطفی در قالب صندوق تامین مالی جایزه، پایه های این حرکت علمی-فرهنگی را تقویت کرد.
صفاری نیا عنوان کرد: این حرکت مردمی در استواری بنیان ‎های دانش، ثمره ای داشت تا برنامه هایی از آنرا در غنای چهارمین "هفته جایزه" با حضور بیش از ۵۰ شخصیت علمی و فناوری از ۱۵ کشور جهان از روز دوشنبه ۲۶ مهرماه شاهد بوده ایم.
وی افزود: در این مهم سعی شده تا از جامعه ای که بر محور بالاترین های علم و فناوری جهان اسلام گردهم آمده اند، در امتداد تدبیر بر حل مسائل کشورهای اسلامی برنامه ریزی شود که در قالب برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (استپ) با همکاری ۱۴ مرکز علمی و فناوری در ایران و برنامه های همگانی سازی علم، همچون نشست های کافه های علم وآشنایی بیشتر مدعوین هفته جایزه با توانمندی های علم و فناوری در قالب برخی بازدیدها تقویت شد.
صفاری نیا با اعلان اینکه بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) تا حالا در بنا نهادن شبکه ای قریب به ۶۵۰۰ نفر از اصحاب علم و فناوری از ۵۰ کشور و تعامل با ۹۱۰ مرکز معتبر بین المللی، زمینه توسعه همکاریهای علمی و فناوری را در قالب برنامه استپ فراهم آورده است، اظهار داشت: برنامه ای که در کنار دوره ها و کارگاه های آموزشی، به ارائه فرصت های تحقیقاتی کاربست-محور، نزد اساتید و دانشمندان برجسته بین المللی می پردازد و تا حالا ۱۳ دوره از این نوع نشست های علمی و فناوری در چهار کشور اسلامی برگزار شده است.
وی اظهار نمود: حوزه های ظرفیت سازی در قالب رقابت علمی کنز، که بستری برای حل مساله با روش های علمی و فناورانه با تمرکز بر دانشمندان جوان پایه گذاری شده است، تا حالا بیش از ۱۰۰۰ متقاضی را از ۱۵ کشور با خود همراه داشته است.
صفاری نیا با اعلان اینکه در تقویت بنیان های تولید علم و توسعه فناوری، رهبران آینده را باید از نوجوانی و کودکی دریافت، تصریح کرد: در این راستا برنامه دانش آموزی نور در ۴ دوره از عمر خویش بیش از ۱۵۰۰۰ مخاطب را شریک خویش کرده است.
دبیر اجرائی جایزه مصطفی اشاره کرد: در حصول اهداف این جایزه جهانی، لازم است گفتمانی بر پایه های علم نافع در کشورهای اسلامی جریان یابد که همراهی رسانه های جمعی و تخصصی و محافل ترویج علم، با مشارکت فعال رسانه های علمی و عمومی معتبر در سطح بین الملل در ادوار مختلف قوت گرفته است تا به برکت این حرکت بزرگ، مسیر رشد جوامع اسلامی بیش از پیش تقویت و بارور شود.
دبیر اجرائی جایزه مصطفی با اعلان اینکه بنیاد علم و نوآوری مصطفی امید دارد تا در اتحاد و هم افزایی با اصحاب علم و عمل و تکیه بر بنیان های اخلاقی و فرهنگی که از تمدنی طلایی در جهان اسلام وامدار است و به برکت دانش و سرمایه های علم و فناوری در جهان اسلام، باری دیگر اوجی بر رستاخیز علمی سازیم و قلّه های دانش را فتح و مرزهای فعلی علم را درنوردیم تا احیای تمدنی فاخر را زمینه ساز باشیم.

زمان: 09:29:46
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 479
امتیاز: 5.0
تگهای خبر: آموزش , تولید , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل