تبدیل سیمكارت جدید ترین كلاهبرداری از مشتركان

به گزارش بی بدیل پرداز روش های کلاهبرداری باآنکه روزبه روز درحال تغییر است، اما برخی از روش ها برای کسانی که قصد سوءاستفاده از ناآگاهی افراد را دارند، هیچ وقت کهنه نمی گردد و همواره با تغییرات جزئی، کلاهبردارانی پیدا می شوند که بخواهند از عدم اطلاع مردم بهره بگیرند.
تبدیل سیمكارت جدید ترین كلاهبرداری از مشتركان
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، یکی از روش هایی که در سالهای گذشته همواره مورد توجه کلاهبرداران بوده، تماس با افراد به اسم اپراتورهاست. در این روش امکان دارد سوءاستفاده گران به صورت اتفاقی شماره افراد را گرفته و با وعده های سیمکارت رایگان، تعویض سیمکارت های اعتباری با دائمی، برخورداری از اینترنت و تماس رایگان، تبدیل سیمکارت های 4G به 5G که با عنایت به راه اندازی سایت های 5G در کشور می تواند از جدید ترین موارد سوءاستفاده باشد و مواردی از این دست، کاربران را فریب دهند.
با عنایت به این که در سالهای گذشته بارها با نشت اطلاعاتی از جانب اپراتورها، ثبت احوال، تلگرام و موارد این چنینی روبه رو بودیم، بعید نیست که کلاهبرداران با فرد تماس گرفته و حتی نام و اطلاعات شخصی فرد همچون کد ملی را بدانند و با استفاده از مهندسی اجتماعی، تلاش کنند که اعتماد فرد را جلب کرده و درجهت اهداف خود مورد سوءاستفاده قرار دهند.
مهندسی اجتماعی یا social engineering، سوءاستفاده زیرکانه از تمایل طبیعی انسان به اعتماد کردن است که به کمک مجموعه ای از تکنیک ها، فرد را به فاش کردن اطلاعات یا انجام کارهایی خاص متقاعد می کند. خیلی از حملات مهندسی اجتماعی نیازی به اطلاعات فنی تخصصی ندارند و لازم نیست که یک متخصص کامپیوتر و یک هکر حرفه ای به شما حمله کند، بلکه هر یک از افراد جامعه می تواند نقش یک مهاجم را ایفا کند، ازاین رو باید همیشه نسبت به محیط اطراف آگاه بود.
امکان دارد با شخص تماس بگیرند، اعلام کنند که سیمکارت اعتباری آنها قابلیت تبدیل به سیمکارت دائمی و برخورداری از تماس و اینترنت مجانی چندماه را دارد، در نمونه های دیگری از این دست امکان دارد تماس بگیرند و اعلام کنند که فرد برنده سیمکارت مجانی شده، در نهایت آدرس فرد را گرفته تا هدایای مورد نظر را برای او ارسال نمایند.
درصورتی که فرد فریب این تماس ها را بخورد، امکان دارد آدرس خویش را عرضه کند، شخص کلاهبردار به آدرس مراجعه نموده، با وعده تبدیل سیمکارت و یا بسته های اینترنت و تماس با هزینه های کمتر، مبلغی را دریافت می کند و دیگر خبری از شماره تلفنی که تماس گرفته و چنین وعده ای را داده نخواهد بود، البته چنین مواردی امکان دارد به اتفاقات خطرناک تری هم منجر شود که ضرر مالی بخش کم اهمیت تر آن باشد..
فیشینگ هم از مواردی است که می تواند کاربران ناآگاه را هدف قرار دهد. بدین صورت که امکان دارد لینکی برای کاربران ارسال نمایند و از او بخواهند از راه درگاه پرداختی، مبلغ مورد نظر را واریز نماید تا خدمات عرضه سیمکارت و مانند آن برایش صورت گیرد، در حالیکه این لینک ها درواقع آدرس های شبیه سازی شده هستند و می توانند به این روش اطلاعات پرداختی کاربران را به دست آورده و حساب کاربر را خالی کند.
کاربران باید توجه داشته باشند که اپراتورها درصورتی که طرح هایی همچون عرضه سیمکارت داشته باشند، این اطلاعات در وب سایتشان موجود است. ازاین رو کاربران درصورت مواجهه با تماس هایی از قبیل اینترنت رایگان، تبدیل سیمکارت و مواردی از این قبیل، تنها کافی است به سایت اپراتورها مراجعه نموده و از واقعی بودن یا نبودن آن آگاه شوند و گرفتار کلاهبرداری نشوند.




منبع:

زمان: 12:27:56
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 740
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل