هوش مصنوعی تحلیل ژنتیك را دقیق تر و سریع تر می كند

با هدف شناسایی سریع بیماری و كشف دارو؛
به گزارش بی بدیل پرداز محققان دانشگاه هاروارد و شرکت ان ویدیا با همکاری یکدیگر از هوش مصنوعی برای افزایش دقت و سرعت انجام پژوهش های ژنتیکی بهره برده اند.
هوش مصنوعی تحلیل ژنتیك را دقیق تر و سریع تر می كند

به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از انگجت، این پژوهشگران یک جعبه ابزار ابداع نموده اند که استفاده از آن زمان و هزینه مورد نیاز جهت بررسی سلول های مختلف و تحلیل ژنتیکی آنها را می کاهد.
این جعبه ابزار که AtacWorks نام دارد، قادر به مداخله در کل ژنوم انسانی است و فرایندهای تحقیقاتی که معمولاً طی دو روز انجام می شوند را در عرض تنها نیم ساعت به پایان می رساند. افزایش سرعت این فرآیند تا حد زیادی مدیون استفاده از پردازنده گرافیکی تنسور شرکت ان ویدیا است.
جعبه ابزار مورد اشاره بر اساس روشی به نام ATAC-seq طراحی شده که برای یافتن مناطق باز در ژنوم سلول های سالم و بیمار ابداع شده است. این مناطق باز زیرمجموعه های دی ان ای هر شخص هستند که با استفاده از آنها کارکردهای خاصی در سلول های کبدی، خونی یا پوستی فعال می شوند. بررسی سریع و دقیق این مناطق مشخص خواهد نمود آیا فرد مستعد ابتلاء به آلزایمر، سرطان، بیماری های قلبی و غیره هست یا خیر.
تکمیل روش ATAC-sec تاکنون مستلزم بررسی ده ها هزار سلول بوده، اما جعبه ابزار AtacWorks برای انجام این کار به هوش مصنوعی وابسته است و بنابراین باید تنها چند ده سلول را بررسی کند. این جعبه ابزار از اطلاعات مجموعه گسترده ای از سلول های بنیادی تغذیه شده و بنابراین نیازمند استفاده از روش های سنتی نیست.
دستاورد مذکور شناسایی سریع جهش های مشکوک ژنتیک یا نشانگرهای زیستی خاصی که خبر از شکل گیری بیماری های خاصی در بدن انسان می دهند را تسهیل می کند. از این طریق میتوان نحوه پیشرفت و عملکرد بیماری ها در بدن انسان را هم به دقت تجزیه و تحلیل کرد و در نهایت داروهای مناسبی را برای درمان بیماری ها یافت.


منبع:

زمان: 18:30:12
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 692
امتیاز: 0.0
تگهای خبر: پیشرفت , شركت , طراحی , گجت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل