از سوی مركز مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه ای انجام شد
به گزارش بی بدیل پرداز در طول یک سال گذشته، در مجموع ۴۱۲ میلیون حمله بدافزاری در تله های بدافزاری مرکز ماهر افتاده و ناکام مانده اند، این یعنی روزانه بیشتر از یک میلیون حمله بدافزاری شناسایی و خنثی شده است.
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، با عنایت به اهمیت پاسخگویی به رخدادهای فضای تبادل اطلاعات و ایجاد مراکز پاسخگویی به حوادث فضای مجازی که در اغلب کشورها تحت عنوان مراکز CERT انجام شده است، مرکز ماهر بعنوان CERT ملی ایران در سال ۱۳۸۷ ایجاد و در سطح ملی فعالیت گسترده ای را برای پیشگیری و مقابله با حوادث فضای تبادل اطلاعات به عهده دارد.
این مرکز در حوزه فعالیتهای امداد و واکنشی موظف به رسیدگی فوری به حوادث فضای مجازی بر مبنای درخواست سازمان ها است. همینطور در حوزه فعالیتهای پیشگیرانه هم این مرکز وظیفه دارد تا به عرضه هشدارها، اعلانات، مخاطرات و ضعف های سامانه ها در سطح ملی و انتشار بسته های راهنما برای مقاوم سازی سامانه ها بپردازد.
وزارت ارتباطات در ویدئوی «ایران هوشمند»، تلاشهای حافظان مرزهای حریم سایبری مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای کامپیوتری (ماهر) سازمان فناوری اطلاعات، برای مقابله با حملات و آلودگی های بدافزاری را مورد بررسی قرار داده است.
با پیشرفت فناوری و توسعه فضای مجازی مرزهای فضای مجازی اهمیتی دو چندان پیدا کرده است و حفاظت از آن به مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سپرده شده است. حافظان مرزهای سایبری در مرکز ماهر، سال قبل ۴۱۲ میلیون حمله بدافزاری را شناسایی و خنثی کردند.
این مرکز در طول یک سال قبل بیشتر از ۵۶ میلیون آلودگی بدافزاری را با ساماندهی ویژه کشف کرده است. همینطور ۳۷ میلیون حمله بدافزاری از داخل و ۳۷۵ میلیون حمله بدافزاری از خارج کشور و در مجموع ۴۱۲ میلیون حمله بدافزاری در تله های بدافزاری مرکز ماهر افتاده و ناکام مانده اند، این یعنی روزانه بیشتر از یک میلیون حمله بدافزاری شناسایی و خنثی شده است.
تاریخ انتشار: 1399/09/15
زمان: 23:10:20
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 1239
امتیاز: 5.0
تازه ترین
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب