تولیدات فناورانه كرونایی مصداق عینی جهش تولید

مدیر كل فناوری وزارت علوم عنوان كرد
مدیر كل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم تولیدات كرونایی پارك های علم و فناوری و شركت های فناور را مصداق عینی جهش تولید در سال ۹۹ دانست.
تولیدات فناورانه كرونایی مصداق عینی جهش تولید

مهدی کشمیری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره مسیر حرکت پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان در جهت تحقق شعار سال؛ «جهش تولید» اظهار داشت: در وهله اول، ضروریست شرکت هایی که در حوزه تولید محصول فعالیت می نمایند، با جهت گیری و هدف گذاری های مناسب وارد این عرصه شوند.
مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم افزود: شرکت های مستقر در پارک های فناوری در همه حوزه های صنعتی؛ همچون صنایع معدنی و صنایع فولاد گرفته تا صنایع غذایی و صنایع کشاورزی، فعالیت و امکان ایفای نقش در همه این حوزه ها را دارند و باید از توانمندی این شرکت ها نهایت بهره را برد.
کشمیری اضافه کرد: به صورت مثال آن دسته از شرکت ها که با صنایع با تولیدات بزرگ؛ همچون صنایع نفت یا فولاد در ارتباط هستند، در جهت افزایش میزان تولید، باید از طرفی توان و دانش خویش را معطوف به مسائل دانش بنیان کنند و از طرفی، به عنوان زنجیره تأمین، در راه بالا بردن میزان تولید و کیفیت محصولات آنها گام بردارند.
این مقام مسول وزارت علوم با اشاره به اینکه در این بین همراهی و مساعدت برخی دستگاه های دیگر هم برای رسیدن شرکت ها به حداکثر راندمان ضروری می باشد، اظهار داشت: در همین مشکل کرونا دیدیم که دستگاه های اجرایی، در مورد ضوابط و مقررات و صدور مجوزها و استانداردها، به میدان آمدند و این رویه سرعت قابل ملاحظه ای پیدا کرد و نهایتاً موفقیت را در بخش تولید تجهیزات و مواد و داروهای مورد نیاز را شاهد بودیم که حالا در مرحله صدور این تولیدات قرار گرفته ایم؛ ازاین رو در راه تحقق شعار جهش تولید هم لازم است که این روند تسهیلات ادامه داشته باشد.
وی اضافه کرد: در مقابل یک سری اقدامات حمایتی و پشتیبانی هم از سمت و سوی صندوق نوآوری و خود پارک ها از این شرکت ها، می تواند در شتاب بخشی به تحقق جهش تولید کمک رسان باشد.
کشمیری با اشاره به اینکه بعضی از حمایت ها قاعدتاً به مسائل مالی باز می گردد، اظهار داشت: به صورت مثال ما شرکتی در استان خراسان رضوی داریم که در عرصه تولید ونتیلاتور فعالیت و تا قبل از کرونا روزانه ۵ دستگاه تولید می کرد، در حالیکه در بحران کرونا میزان تولیدش به ۳۰ دستگاه در روز رسیده و الان در حال ارتقا خط تولید به ۶۰ دستگاه در روز است. این در واقع خود یک مصداق عینی از «جهش تولید» است و شکی نیست که تسهیلات لحاظ شده از جانب اداره کل تجهیزات پزشکی و پشتیبانی های مالی صندوق نوآوری و پارک خراسان رضوی، باعث چنین اتفاق مهمی شده است.


منبع:

زمان: 15:30:59
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 2015
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل