اقداماتی كه باید هنگام خرید موبایل دست دوم انجام داد

بی بدیل پرداز: هنگام خرید گوشیهای دست دوم لازم است كاربران اقداماتی انجام دهند تا با عنایت به اجرایی شدن طرح رجیستری، به مشكل برنخورند.
اقداماتی كه باید هنگام خرید موبایل دست دوم انجام داد
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، با اجرای طرح رجیستری، تنها دستگاه هایی كه از مبادی قانونی وارد كشور شده و یا قبل از شروع طرح رجیستری روشن بوده اند، می توانند بدون هرگونه محدودیت زمانی، از شبكه های اپراتوری استفاده كنند. در غیر این صورت دستگاه بعد از نخستین اتصال به شبكه، پیامك آگهی دریافت كرده و بعد از مدت زمان كوتاهی، قطع می شود. بدین سبب در صورتیكه كاربران بخواهند گوشی دست دوم (كاركرده) بخرند، باید اقداماتی انجام دهند تا در طرح رجیستری به مشكل بر نخورند.
كانال اطلاع رسانی ثبت تلفن همراه (رجیستری)، به اقدامات لازم برای این كار اشاره كرده است؛ مرحله اول، بازگرداندن دستگاه به حالت تنظیمات كارخانه یا ریست فكتوری است. بدین سبب در ابتدا لازم است تا دستگاهی كه قصد خریداری آنرا دارید، به حالت تنظیمات كارخانه برگردانده یا اصطلاحاً ریست فكتوری كنید. درصورتی كه شناسه (IMEI) دستگاه جعلی یا كپی شده باشد، با بازگرداندن به تنظیمات كارخانه، شناسه (IMEI) آن به شناسه (IMEI) واقعی بازمی گردد.
مرحله دوم، استعلام اصالت شناسه (IMEI) دستگاه درج شده روی جعبه است. بعد از این ریست فكتوری، دستگاه را روشن كرده و #06#* را روی آن شماره گیری كرده و تطابق شناسه (IMEI) نمایش داده شده با شناسه (IMEI) درج شده روی جعبه را كنترل كنید. در صورت عدم تطابق این دو شناسه (IMEI)، از خرید دستگاه صرف نظر كنید.
مرحله سوم، كنترل پاسخ استعلام اصالت دستگاه است كه شامل قانونی بودن، یكسان بودن مشخصات دستگاه ذكرشده در متن پیامك با مشخصات ظاهری دستگاه و نوع واردات می شود. در این مرحله، برای شناسه (IMEI) درج شده روی جعبه، استعلام اصالت كنید. در پاسخ استعلام اصالت، حتما به قانونی بودن، تطابق مشخصات پاسخ استعلام اصالت (مدل و برند ذكرشده در پاسخ) با مشخصات ظاهری دستگاه، شركت واردكننده، نوع واردات، نوع ارز، آكبند یا دست دوم بودن دستگاه توجه كنید.
مرحله بعدی، انجام پروسه انتقال مالكیت توسط فروشنده است. در صورت تصمیم قطعی برای خرید دستگاه، از فروشنده بخواهید مالكیت دستگاه را بوسیله سامانه همتا، به سیمكارت شما انتقال دهند. در صورت انجام این پروسه توسط فروشنده، یك پیامك از HAMTA برای سیمكارت خریدار ارسال خواهد شد.
سپس لازم است مرحله فعال سازی دستگاه برای سیمكارت خریدار را انجام دهید. برای این كار، حتما در حضور فروشنده، دستگاه را به كمك كد فعال سازی موجود در پیامك HAMTA برای سیمكارت دلخواه خود فعال سازی كرده و پیامك فعال سازی موفق برای سیمكارت خودرا از HAMTA دریافت كنید. در آخرین مرحله، حتما كنترل كنید كه شناسه های ذكرشده در پیامك تأیید فعال سازی، با شناسه (IMEI) نمایش داده شده بوسیله #06#* یا درج شده روی جعبه، تطابق كامل دارد.
در نهایت، لازم است فاكتور معتبر دارای شناسه IMEI دستگاه و مهر فروشنده را دریافت كنید، برای اینكه هرگونه مشكلات احتمالی در آینده، به كمك ارائه این فاكتور معتبر، قابل پیگیری در مراجع قضایی خواهد بود. بدین سبب درصورتی كه از فروشگاه خرید می كنید، بعد از فعال سازی موفق دستگاه برای سیمكارت خود، حتما از فروشنده، فاكتور معتبری دریافت كنید كه شناسه (IMEI) دستگاه در آن ذكرشده و دارای مهر فروشگاه است.




منبع:

زمان: 12:03:08
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 4165
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل