به آدرس سایت ها دقت كنید

برای جلوگیری از فیشینگ،
به گزارش بی بدیل پرداز با عنایت به آگاهی كلاهبرداران نسبت به توجه كاربران به پروتكل های امن HTTPS، لازم است كاربران هنگام رفتن به یك وب سایت، حتما به نشانه صحیح آدرس سایت هم توجه نمایند تا گرفتار حمله فیشینگ نشوند.
به آدرس سایت ها دقت كنید
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، یكی از اقدامات كلاهبرداران این است كه با راه اندازی سایت های جعلی كه شبیه به سایت های اصلی است، به ربودن اطلاعات افراد، اغلب برای سوءاستفاده های مالی اقدام می كنند؛ در این شیوه كه اصطلاحاً به فیشینگ مشهور است، از راه اطلاعات واردشده توسط كاربران در صفحات جعلی حساب های بانكی قربانیان خالی می شود.
از طرفی یكی از شگردهای كلاهبرداران سایبری برای در طعمه قرار دادن مردم این است كه با سوءاستفاده از احساسات شهروندان به ارسال لینك های حاوی بدافزار و سرقت اطلاعات شهروندان اقدام می كنند.
در اینباره امیر صفری فروشانی -كارشناس نرم افزارهای امنیتی حوزه فناوری اطلاعات- با بیان این كه فیشینگ یك تهدید سایبری محسوب می شود، می گوید: اگر بخواهیم در مقابل تهدیدات سایبری ایمن باشیم، باید موارد امنیتی را رعایت نماییم. یكی از موارد امنیتی این است كه هوشیار باشیم، هر ایمیلی را باز نكرده و روی هر لینكی كلیك نكنیم، آدرس سایت ها را دقیق چك نماییم كه همان آدرس مورد نظر باشد، زمانی كه یك سایت ما را به مرحله پرداخت هدایت می كند، دقت نماییم كه مثل همان نوشته شده باشد.
او همینطور خاطرنشان می كند: بقیه موارد امنیتی هم این طور است كه لازم است سیستم عامل و مرورگرمان را همیشه به روز نماییم، آنتی ویروس اصلی و معتبر داشته باشیم كه خصوصیت های امنیت اینترنتی داشته باشد، همچون خصوصیت حفاظت در مقابل وب سایت ها و لینك های آلوده. مرورگرها معمولاً از سوی آنتی ویروس افزوده می شود و آنها بخش زیادی از فیشینگ را تشخیص می دهند. هم چنین اگر لینك پرداخت از راه ایمیل ارسال شد، نباید از راه آن به اینترنت بانك و ایمیل خود وارد شویم.
كاربران باید توجه نمایند كه امنیت در فضای مجازی نسبی است. ازاین رو عدم اعتماد و اطمینان به غریبه های آنلاین، عدم به اشتراك گذاری محتوای شخصی در شبكه های اجتماعی، دانلود نكردن فایل ها از سایت های نامعتبر و غیرمطمئن، به روزرسانی آنتی ویروس، دقت در وارد كردن نشانی درگاه های پرداخت الكترونیكی بانك ها و توجه به پروتكل امن HTTPS و عدم توجه به ایمیل یا لینك های ناشناس از بروز و ظهور چنین كلاهبرداری هایی پیشگیری كرده و ضریب امنیت را در فضای مجازی بالا می برد.
نسبت به آدرس های HTTPS هم حساس باشید
اما به نظر می آید با با افزایش میزان استفاده از پروتكل های رمزنگاری شده به منظور ایجاد ارتباط امن، كلاه برداران اینترنتی هم برای پیش بردن اعمال مجرمانه شان به سمت استفاده از HTTPS رفته اند. بنابراین پلیس فتا اخطار داد است كه كاربران لازم است نسبت به سایت های فیشینگ كه از HTTPS سوء استفاده می نمایند، محتاط باشند.
چونكه باآنكه HTTPS به مفهوم یك اتصال امن و رمزگذاری شده با یك سرور است تا با رمزگذاری ترافیك بین وب سایت و مرورگر، از حریم خصوصی افراد حفاظت كند، بدین ترتیب دیگران نمی توانند داده تبادل شده را رؤیت كنند، اما مجرمان سایبری از این سردرگمی كاربران در مورد HTTPS آگاه هستند و این خود دلیلی بر افزایش سوء استفاده از افراد از راه كلاهبرداری به روش فیشینگ است.
بنابراین لازم است كاربران علاوه بر توجه به پروتكل امن HTTPS در ابتدای ادرس سایت، حتما به نشانه صحیح آدرس سایت هم توجه نمایند. همینطور از كلیك كردن روی لینك های ارسالی از سوی افراد ناشناس و موجود در كلیه تارنماها كه افراد را به یك سری درگاه پرداخت بانكی هدایت می كنند جدا اجتناب كنند.



زمان: 15:12:36
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 4422
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل