اطلاعات فرودگاه های بین المللی از جانب هكرها به فروش می رسد!

بی بدیل پرداز: شركت مك آفی اخیرا اعلام نموده كه مجرمان سایبری بعضی از اطلاعات اساسی و حیاتی نهادهای دولتی و فرودگاه های بین المللی را در محیط دارك وب به فروش رسانده اند.
اطلاعات فرودگاه های بین المللی از جانب هكرها به فروش می رسد!
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از وب سایت هكرنیوز، بعد از آنكه تحقیقات بسیاری در زمینه گزارش های وصاله درباره فروش اطلاعات و داده های حیاتی سازمان های مهم همچون نهادهای دولتی، امنیتی و همینطور فرودگاههای بین المللی از جانب متخصصان و مهندسین شبكه فعال در شركت مك آفی كه در زمینه امنیت سایبری فعالیت های گسترده ای دارد، صورت گرفت، حالا روابط عمومی این شركت اعلام نموده است كه خیل عظیمی از مجرمان سایبری و هكرها داده های مهم و اساسی نهادهای مهم همچون فرودگاههای بین المللی را در محیط دارك وب ( dark web) به فروش رسانیده اند كه این امر به صورت قطع تهدید جدی برای سلامت و امنیت این سازمان های مهم به شمار خواهد آمد.

كارشناسانی كه در حوزه امنیت و حفاظت از اطلاعات كامپیوتری فعالیت می نمایند، بر این باورند كه فروش اطلاعات نهادهای مهم می تواند صدمه و خسارات جبران ناپذیری را به آنها وارد كرده و سلامت شهروندان و امنیت ملی كشورهای مختلف را به مخاطره بیاندازد.

این تحقیقات از زمانی شروع شد كه تیم تحقیقات پیشرفته شركت مك آفی (McAfee) مشغول بررسی دقیق بازارهای دارك وب یا شبكه تاریك شدند و به نتایج عجیب و جالبی دست پیدا كردند. آنها در این پژوهش ها دریافتند كه مجرمان سایبری با راه اندازی فروشگاههای مجازی امكان دسترسی به سیستم و پایه داده ( database) شركت های مختلف را برای فروش می گذارند كه در بین فهرست این نهادها و شركت های قربانی نام بعضی از فرودگاههای بین المللی هم به چشم می خورد.

جالب اینجاست كه مجرمان سایبری كه خواستار دسترسی به این اطلاعات بودند، می توانستند تنها با پرداخت ۱۰ دلار به آنها دست یابند. بدین ترتیب، مجرمان سایبری و هكرها قادر خواهند بود به سیستم های امنیتی فرودگاههای موردنظر، اطلاعات اتوماسیون، نظارت و حمل و نقل های آن اشراف یافته و كنترل امور مختلفی را در اختیار بگیرند.

در حقیقت این فروشگاههای مجازی و غیرقانونی در محیط دارك وب مبادرت به فروش پروتكل های از طریق دور برای دسترسی به كامپیوتر های موجود در فرودگاه می كند كه به قول آنها می توانند اقدامات خرابكارانه ای همچون فعال سازی آژیر خطر برای تیم های امنیتی، ارسال پیام های مزاحم (Spam)، ویروس و بدافزار، سرقت اطلاعات و دسترسی های امنیتی، استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده و گرفتن باج از فرودگاههای بین المللی را هم انجام دهند.

پیشتر باج افزاری تحت عنوان سم سم (SAMSAM) با استفاده از حفره های امنیتی و صدمه پذیری های موجود در كامپیوتر های دسكتاپ به داده های ذخیره شده در آنها دسترسی پیدا كرده بود.

مك آفی همینطور در گزارش خود اعلام نموده است كه در محیط دارك وب علاوه بر اطلاعات خطیری كه در فرودگاههای بین المللی وجود دارد، داده های مهمی كه در سایر سازمان های حیاتی كشورهای مختلف نظیر زیرساخت های سلامت و بهداشت ایالات متحده آمریكا هم موجود است و به فروش گذاشته شده است.

این شركت همینطور به دلایل امنیتی از ذكر نام و اعلام دقیق مشخصات شركت ها و فرودگاههای مذكور خودداری كرده است ولی گفته است كه این مورد را با مسئولان مربوطه سازمان های موردنظر در بین گذاشته و مطرح كرده است.




زمان: 13:20:23
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 4878
امتیاز: 5.0
تگهای خبر: سایبر , سیستم , كامپیوتر , هكر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل