بی بدیل پرداز: معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی دو بسته حمایتی جدیدی را برای شرکت های دانش بنیان لطمه دیده از جنگ تحمیلی 12 روزه، طراحی کردند.
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمدرضا کاشفی نیشابوری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی در اینباره اظهار کرد: بسته حمایتی اول، در مجموع مبلغ دو هزار میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان اختصاص خواهد یافت.
وی اضافه کرد: این حمایت مالی به شرکت هایی تعلق می گیرد که متحمل لطمه های زیرساختی، از بین رفتن مواد اولیه و محصولات آماده یا نیمه آماده، کاهش شدید فروش، مشکل در پرداخت حقوق نیروی انسانی و انواع خسارت های دیگر شده باشند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی ضمن اشاره به این که این بسته حمایتی فقط به شرکت های دانش بنیانی تعلق می گیرد که در زمان وقوع جنگ و هنگام ارائه درخواست، دارای این عنوان بوده اند، اظهار داشت: هر شرکت حداکثر مجاز به ارائه یک درخواست است و شرکت های وابسته از نظر مالکیت نیز در مجموع تنها یک درخواست می توانند ثبت کنند. حداکثر دفاع از هر شرکت دانش بنیان واجد شرایط در این طرح ۷۰ میلیاردریال با دوره تنفس ۳ ماهه و بازپرداخت ۹ ماهه با نرخ سود ۱۵ درصد خواهد بود.
وی ضمن اشاره به این که اختصاص تسهیلات به شرط تأیید میزان لطمه توسط کمیته ارزیابی است، اظهار داشت: شرکت های دریافت کننده این تسهیلات نباید از منابع دولتی عمومی دیگری برای همین منظور بهره برده باشند و همین طور حق تعدیل نیرو در دوره بحران و زمان استفاده از تسهیلات را نخواهند داشت.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی افزود: تسهیلات مورد نظر فقط برمبنای لطمه وارده در رابطه با محصول دانش بنیان به شرکت متقاضی تعلق خواهد گرفت.
کاشفی افزود: بسته حمایتی دوم، حمایت مخصوص شرکت های دانش بنیان فعال در دوره بحران بوده و همانند بسته اول، هر شرکت مجاز به یک درخواست است. حداکثر دفاع از هر شرکت دانش بنیان واجد شرایط ۱۰۰۰ میلیاردریال با دوره تنفس ۳ ماهه و بازپرداخت ۶ ماهه با نرخ سود ۱۸% تعیین شده است.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر تأیید لطمه توسط کمیته ارزیابی و عدم استفاده از منابع دولتی دیگر، شرکتها باید در طول دوره بحران از نظر خدمت رسانی یا تولید فعال بوده باشند، اضافه کرد: همچنین، نوع کالا و
خدمات شرکت باید فراگیر و جزو اقلام اساسی و ضروری تشخیص داده شود و شرکت باید حداقل ۳۰۰ نفر نیروی انسانی داشته باشد. عدم تعدیل نیرو و مبنای تسهیلات برمبنای لطمه محصول دانش بنیان نیز در این بسته صدق می کند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی اظهار داشت: شرکت های متقاضی می توانند فرم تکمیل شده به همراه مستندات را تا ۳۱ تیر ۱۴۰۴ بوسیله سامانه خدمت معاونت علمی به آدرس https: //www.khedmat.isti.ir/ ارسال نمایند. شایان ذکر است که هر شرکت دانش بنیان فقط در یک بسته حمایتی می تواند درخواست ارسال نماید.
منبع: bibadil.org