انجام تست های پروازی هواپیمای سیمرغ تا ۱۴۰۵ هواپیمای ۷۲ نفره چه شد؟

به گزارش بی بدیل پرداز، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان هوافضا، حمل و نقل و شهرسازی با اشاره به مشارکت معاونت علمی در پروژه ساخت هواپیمای سیمرغ، اظهار داشت: مقرر است تا سال آینده تست های پروازی این هواپیما صورت گیرد.
انجام تست های پروازی هواپیمای سیمرغ تا ۱۴۰۵ هواپیمای ۷۲ نفره چه شد؟

به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از مهر، حسین شکری در نشست خبری که امروز ۱۷ اردیبهشت در معاونت علمی برگزار گردید، اولویت اصلی این ستاد را توسعه اقتصاد دانش بنیان مطرح کرد و اظهار داشت: هدف ما این است که برمبنای توسعه اقتصاد دانش بنیان، فناوری ها را نیز گسترش دهیم.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان هوافضا، حمل و نقل و شهرسازی معاونت علمی با اشاره به این که توسعه اقتصاد دانش بنیان را از دو منظر پیگیری می نماییم، اظهار داشت: نخست، ایجاد پروژه های بزرگ است که شرکت های دانش بنیان بتوانند حول این پروژه ها اقتصاد و فناوری های خودرا توسعه دهند. دوم، اتصال موضوعات علمی دانشگاه ها با همکاری بنیاد علم ایران به پروژه های بزرگ است تا ارتباط مؤثر بین صنعت و دانشگاه برقرار شود.
شکری اضافه کرد: در سال ۱۳۹۸، با همکاری شهرداری تهران، متروی تهران و شرکت های دانش بنیان همچون مپنا، شرکت تهران و جهاد دانشگاهی، پروژه ای شروع شد که خوشبختانه مرحله آزمایشی آن با موفقیت به انتها رسید و قرارداد تولید انبوه ۱۱۳ دستگاه واگن مترو در سال قبل به امضا رسید. امسال نیز با پیگیری شهرداری تهران، برنامه ریزی برای افزودن سه قطار مترو، برمبنای زنجیره تامین داخلی ایجادشده، در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: در این پروژه، سطح داخلی سازی قطارهای مترو از ۳۰ درصد به بالای ۷۰ درصد ارتقا یافته و حدود ۴۰ شرکت دانش بنیان و بخش خصوصی در آن مشارکت داشتند که منجر به ایجاد چرخه ای اقتصادی پویا در این زمینه شده است.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان هوافضا، حمل و نقل و شهرسازی معاونت علمی با بیان این مطلب که برنامه داریم فناوری توسعه یافته را برای پروژه های مترویی دیگر شهرهای کشور نیز استفاده نمائیم، اشاره کرد: امیدوار هستم در کلانشهرهایی مانند اصفهان و مشهد هم پروژه های خوبی شکل بگیرد.
شکری همین طور به پروژه همکاری در ساخت هواپیمای سیمرغ اشاره نمود و اظهار داشت: هواپیمای سیمرغ از پلت فرم هواپیمای ایران ۱۴۰ برگرفته شده و مقرر است تا سال آینده تست های پروازی آن با همکاری سازمان هواپیمایی کشوری صورت گیرد. این پروژه متعلق به وزارت دفاع است و شرکت های دانش بنیان مقرر می باشد در این پروژه به تدوین استانداردها و گرفتن استاندارد این هواپیما از سازمان هواپیمایی کشوری کمک کنند.
وی همین طور در همین جهت به تفاهم نامه ای با شرکت های هواپیمایی بخش خصوصی اشاره نمود و اظهار داشت: این تفاهم نامه به شرکت های هواپیمای خصوصی این امکان را می دهد که در صورت گرفتن استاندارد از این هواپیما در بخش غیرنظامی و در ناوگان خود بهره گیرند.
شکری به پروژه ساخت هواپیمای ۷۲ نفره در دانشگاه امیرکبیر اشاره نمود و اظهار داشت: این پروژه به عنوان یک پروژه دانشگاهی است و ما به عنوان پروژه ای که به ساخت هواپیما منجر شود، به آن نگاه نمی نماییم. این پروژه یک کار علمی و پژوهشی است که می تواند در سالیان آینده در بخش های مختلف صنعت هوایی مفید واقع شود. هواپیمای ۷۲ نفره کماکان مورد حمایت معاونت علمی است تا موضوع طراحی آن صورت گیرد.
وی با تأکید بر این که موضوع ساخت هواپیما یک موضوع طولانی مدت است، اظهار داشت: این مساله نیاز به سرمایه گذاری های سنگینی دارد و ما در ضمن سالهای قبل از پروژه های ساخت هواپیما حمایت کرده و این حمایت ادامه خواهد داشت. برنامه بلند مدتی در این زمینه داریم و در این جهت از ظرفیتهای بین المللی نیز استفاده خواهیم کرد تا این پروژه ها را پیش ببریم.

زمان: 12:41:16
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 18
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل