روشهای افزایش بازدید سایت

نکاتی که باید در افزایش بازدید سایت به آنها توجه کرد. مراحل راه اندازی سایت از ابتدا بصورت علمی
روشهای افزایش بازدید سایت
یکی از مهمترین مراحل برای راه اندازی یک سایت را هنوز اکثر وب مسترها جدی نمی گیرند!
 
یک دامنه زود خریداری کنیم! یک سیستم مدیرت محتوا بیاریم بالا ! چند تا مطلب هم بزنیم!! چند تا هم بک لینک بخریم!!! و کمی هم تقلید از روش کاری سایتهای بزرگ کنیم نتیجه میگیریم!
 
کمی فکر کنید آیا بدون هدف ,بدون تجربه تخصصی , بدون برندینگ و…. آیا میتوان به نتیجه رسید ؟
 
 
شاید شما هم که این مطلب را بخوانید با خود بگویید که من هم همین کار را انجام دادم.
 
یک سری از مراحلی که همه آن را ساده می پندارند را به طور خلاصه توضیح میدهم.
 
۱ : خرید دامنه :
 
دامنه ای که ثبت میکنید سعی کنید هم مرتبط با موضوع سایت شما باشد (اگر موضوع سایت شما طراحی سایت است با دامنه مثلا webdesign.com فکر نکنید نتیجه بهتری خواهید گرفت, بر عکس بر انتخاب برندینگ برای خود به مشکل خواهید خورد)
 
دامنه ای که میخواهید ثبت کنید را حتما قبل از آن چک کنید که قبلا استفاده نشده باشد , برای فهمیدن این موضوع میتوانید از سایتهایی
 
مانند : checkpagerank.net و archive.org/web کمک بگیرید.
 
بعد از خریدن دامنه به دنبال سیستم مدیریت محتوا میگردید(سیستمهای مدیریت محتوا مانند : وردپرس,جوملا و …) سیستم مدیریت محتوا در سئو فرقی نمیکند که چه باشد , اگر می پرسید که کدام سیستم مدیریت محتوا برای سئو بهتر است یا بدتر است باور های غلط درباره سئو سیستم های مدیریت محتوا را بخوانید .
 
ولی ۳ مورد از بهترین سیستم های مدیریت محتوا را که میتوان با نقاط قوت و یا نقاط ضعف آنها هم آشنا شد را میتوانید اینجا مطالعه نمایید.
 
۲ : ثبت سایت :
 
اکثر وب مسترها میدانید که بعد از ثبت دامنه و انتخاب مدیریت محتوا باید سایت را در گوگل وب مستر تولز ثبت کرد.بسیاری از دوستان سوال میکنند که در وب مستر گوگل آیا در موقع وریفای کردن دامنه از کد وریفای استفاده کنند و یا از فایل html و… در این باره فرقی نمیکند ولی سایتهایی که از چندین دامنه استفاده میکنند تفاوت خواهد داشت(دامنه های ریدایرکت شده) .همیشه سعی کنید در موتور جستجوهای دیگر مانند بینگ bing.com/toolbox/webmaster و دیگر موتورهای جستجو سایت خود راثبت کنید و حتی میتوانید از سایتهای آنلاین ثبت کننده مانند : submit.seorooz.ir هم استفاده کنید.
 
۳ : بهینه سازی :
 
یکی از مهمترین عوامل سایت بهینه سازی آن میباشد ,خیلی ها فکر میکنند بهینه سازی فقط به عوامل داخلی سایت (قالب) بستگی دارد.
 
ولی این طور نیست.با یک بهینه سازی داخلی سایت تاثیر به سزایی و قابل مشهودی دیده نخواهد شد.با یک بهینه داخلی و سئو کردن ۱۰۰% قالب خوب میدانید تاثیر چشم گیری نخواهید دید.بهینه سازی یک سایت با موضوع دانلود با یک سایت فروشگاهی بسیار متفاوت است .
 
در سیستم مدیریت محتوا وردپرس پلاگینهایی معرفی میکنم که نصب آنها در بهینه سازی بسیار مفید خواهد بود.
 
پلاگین Autoptimize برای افزایش سرعت بارگذاری سایت مفید میباشد و قابلیت بهینه سازی کدهای HTML,بهینه سازی کدهای Javascript,بهینه سازی کدهای CSS و…. را دارد.
 
پلاگین GZip Ninja Speed Compression برای فشرده سازی کدهای HTML و CSS و بارگذاری هر چه سریعتر سایت.
 
پلاگین SEO Friendly Images برای بهینه سازی عکسهای سایت و اضافه کردن ویژگی ALT و TITLE به تصاویر سایت.
 
برگرفته از سئو روز
زمان: 10:20:30
گروه: افزایش بازدید سایت
بازدید: 10039
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(4)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل