ثبت 240 هزار درخواست دسترسی پهن باند ثابت خانگی

مدیركل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری از ثبت ۲۴۰ هزار و ۴۸۷ درخواست و دایری ۱۵۲ هزار و ۹۸۱ سرویس اینترنت پرسرعت (ADSL) در سامانه دسترسی پهن باند ثابت خانگی (xdslplus) اطلاع داد.
ثبت 240 هزار درخواست دسترسی پهن باند ثابت خانگی
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، سیدمحمد امامی با اشاره به اینکه به ۶۳ درصد از مجموع درخواست های ثبت شده در این سامانه تا نیمه شهریور ماه جاری رسیدگی شده، اعلام نمود: حداقل زمان پاسخگویی در این سامانه حدود یک ساعت و میانگین زمان پاسخگویی ۱۶۸ ساعت است که در بیشتر موارد زمان بر بودن رسیدگی درخواست ها به علت عدم اقدام مشترک برای سایر مراحل دریافت سرویس است. با راه اندازی سامانه xdslplus سرویس دهندگان ملزم هستند برپایه زمان بندی مشخص شده (۷۲ ساعت کاری) به درخواست های ثبت شده پاسخ دهند و درصورت تاخیر یا ایجاد مشکل در عرضه سرویس علاوه بر مشترک باید به رگولاتوری هم پاسخگو باشند.
وی مزیت های این سامانه را مشخص شدن علت تاخیر عرضه سرویس از سوی اپراتورها و امکان ریشه یابی مشکلات و کمبودها دانست و اضافه کرد: بررسی اطلاعات این سامانه نشان داده است تکمیل نشدن مدارک، انصراف کاربر، عدم پرداخت هزینه توسط کاربر، عدم احراز اطلاعات هویتی، قطع خط تلفن (به علت فنی و بدهی) و... همچون علل تاخیر ارائه سرویس است که به مشترک مربوط می شود. اما در خیلی از موارد موضوعاتی مانند عدم امکان واگذاری سرویس به علت حوادث، انباشت رانژه، فریز بودن خط در مخابرات، عدم تخلیه رانژه، واگذار نشدن سرویس به علت نبود پهنای باند لازم و... دلیل عدم پاسخگویی اپراتور به مشترک است که اپراتور باید این موارد را برطرف کند.
مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری، اظهار داشت: برای رفع این مشکلات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از یک سو با اپراتورهایی که بین سرویس درخواست شده، رانژه آن و فروش سرویس آنها مغایرت بالایی وجود دارد و از طرفی با شرکت مخابرات ایران، درباره ارائه راهکار برای رفع مبحث انباشت رانژه در مراکز این شرکت، مکاتباتی را انجام داده و نتایج آن در دست بررسی می باشد.
امامی درباره اقدامات دیگر رگولاتوری برای رفع عدم رسیدگی به درخواست های مشترکان در حوزه ارائه سرویس اینترنت ثابت خانگی، اظهار نمود: به منظور تسریع پاسخگویی اپراتورها به درخواست مشترکان، مدت زمان رسیدگی به درخواست ها و برقراری سرویس رتبه بندی شده و تخلفات این حوزه به دارندگان پروانه تذکر و اعمال مقررات می شود.
مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری بیان نمود: سرویس اینترنت پهن باند خانگی در مقایسه با دیگر سرویسها پایدارتر و ارزانتر است و اگر زمان بندی دریافت و کیفیت سرویس مناسب باشد، در شرایط فعلی کشور، مردم استقبال بیشتری از این سرویس می کنند.
امامی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه xdslplus.ir امکان رصد زمان بندی، بررسی کیفیت عرضه سرویسهای اینترنت خانگی در منطقه مورد نظر و ثبت درخواست سرویسهای اینترنت ثابت خانگی برای مشترکان فراهم گشته است. علاوه بر این، مشترکان می توانند همزمان با این سامانه از سامانه نت سنج پلاس برای ارزیابی کیفیت عرضه سرویس اپراتورهای مختلف بهره برده و انتخاب بهتری داشته باشند. متقاضیان سرویسهای اینترنت پرسرعت ثابت (ADSL) می توانند برای دریافت سرویس به سامانه دسترسی پهن باند ثابت خانگی به آدرس https: //xdslplus.ir رجوع کنند.




منبع:

زمان: 21:56:45
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 1317
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل