از كجا متوجه شویم كامپیوتر ما هك شده است؟

به گزارش بی بدیل پرداز یكی از بزرگترین چالش ها و مشكلاتی كه كاربران كامپیوتر معمولاً با آن روبرو می شوند، احتمال هك شدن كامپیوتر است كه به صورت بالقوه می تواند دردسر و معضلات متعددی را برای آنها ایجاد كند و حریم خصوصی آنها را زیر سوال ببرد.
از كجا متوجه شویم كامپیوتر ما هك شده است؟
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، این روزها كه امنیت سایبری و حفاظت از اطلاعات شخصی كاربران از اهمیت روزافزونی برخوردار شده است، محققان متعددی با تحت بررسی قرار دادن موضوعات و موارد مختلف، به بررسی حفره های امنیتی موجود در اپلیكیشن های مختلف می پردازند و با آگاهی بخشیدن به كاربران، تلاش دارند كه آنها را در حفاظت از اطلاعات شخصی خود آگاه كرده و به شركت های توسعه دهنده اپلیكیشن های مذكور هم اخطار دهند كه وضعیت امنیت سایبری خود و خدمات خویش را بهبود بخشند. در این میان، خیلی از هكرها و مجرمان سایبری با نفوذ و حمله به كامپیوتر های شخصی و دستگاه های الكترونیكی مورداستفاده كاربران تلاش دارند به اطلاعات موردنظر خود دسترسی پیدا كرده و با انگیزه های نامعلومی از آن سواستفاده كنند.
بر مبنای گزارشی كه در وب سایت computerhope آمده است، بعضی از نشانه ها در كامپیوتر پس از نفوذ هكرها و مجرمان سایبری به وجود می آید كه در زیر به آنها خواهیم پرداخت:
۱. ماوس و كیبورد خودبه خود روی صفحه كامپیوتر تكان می خورد
یكی از نشانه های واضحی كه موقع هك شدن كامپیوتر های شخصی كاربران به وجود می آید، حركات نامعلوم و غیرارادی ماوس و انتخاب دكمه های كیبورد و كلیك بر روی گزینه های مختلف است كه می تواند به كاربران این امكان را بدهد كه از هك شدن دستگاه خود آگاه و آگاه شوند.
۲. ایمیل های ناشناس دریافت و ارسال می كنید
در صورتیكه بدون اطلاعتان در پلت فرم پست الكترونیكی خود مشاهده می كنید كه ایمیل های جدیدی از جانب شما ارسال می شود و هیچ اطلاعی هم از گیرنده پیام و سایر اطلاعات آن ندارید، این امر می تواند نشانه آشكاری از هك شدن كامپیوتر باشد.
۳. پسورد كامپیوتر تغییر كرده است
اگر بدون اطلاع شما، پسورد كامپیوتر تان تغییر كرده و شما دیگر قادر نیستید وارد كامپیوتر و سپس حساب های كاربری خود شوید، به نظر می آید كه هكرها كامپیوتر شما را هدف قرار داده و شما احتمالاً مجبور خواهید بود با رجوع به یك متخصص كامپیوتر، سیستم عامل دستگاه خویش را تعویض كرده و امكان دسترسی به كامپیوتر خویش را باری دیگری فراهم بیاورند.
۴. ترتیب خیلی از فولدرهای ذخیره شده تغییر كرده است
یكی دیگر از نشانه های هك شدن كامپیوتر آن است كه ترتیب خیلی از فولدرهای ذخیره شده در درایوهای مختلف كامپیوتر بدون آنكه خود كاربر بخواهد، تغییر كرده است.
۵. تغییرات خود به خودی در كامپیوتر بوجود آمده است
بعضی از تغییرات شامل نصب و uninstall شدن برنامه های كاربردی در كامپیوتر هم نشان دهنده هك شدن كامپیوتر ها ست و این امكان وجود دارد كه كامپیوتر كاربر مربوطه قربانی حملات سایبری و نفوذ هكرها شده است.
۶. سیستم عامل به علل نامعلوم و ناگهانی كند شده است
كندی سیستم عامل در صورتیكه بدون دلیل مشخص و به صورت كاملاً ناگهانی رخ دهد، یكی دیگر از نشانه های هك شدن كامپیوتر به حساب می آید.
۷. آنتی ویروس و برنامه های امنیتی كامپیوتر از كار افتاده است
یكی از اولین اقداماتی كه هكرها در ابتدای نفوذ خود به كامپیوتر و دستگاه های الكترونیكی كاربران انجام می دهند، از كار انداختن برنامه های امنیتی نظیر آنتی ویروس در كامپیوتر است تا بتوانند كارهای خویش را بدون هیچ مانع و مشكل خاصی انجام دهند.
۸. دریافت پیغام اجازه نصب از برنامه های ناشناس
امكان دارد برخی مواقع از جانب برخی برنامه های ناشناس پیغامی بر روی صفحه كامپیوتر ظاهر شود كه از شما مجوز نصب یك برنامه و نرم افزار ناشناس و نامعتبر را می خواهد كه طبق سفارش كارشناسان امنیتی، چنین مواردی همواره یك بدافزار و جاسوس افزار را به كامپیوتر های قربانی راه می دهند.



زمان: 23:33:33
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 4414
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل